top of page

Vastgoed + architectuurfotografie

Mijn liefde voor architectuur is ontstaan tijdens mijn stedentrips en reizen. Ik ben met mijn camera altijd op zoek naar bijzondere invalshoeken. Mijn architectuur en vastgoed foto's geef ik graag een minimalistisch karakter mee. Doormiddel van verassende zichtlijnen wordt er wat meer spanning in een beeld gecreëerd. In zwart/wit voegt het vaak ook nog wat extra "fine art" gevoel toe.

Onlangs kreeg ik een leuke vraag van een wooncoöperatie; "Of het ook mogelijk was om van verschillende projecten een aantal wand vullende foto's te schieten. Deze komen dan in iedere gemeenschappelijke ruimte als fotobehang op een kantoorwand te hangen. Maar we twijfelen aan kleur, of toch zwart wit".  Leuke ideeën zijn er om uitgewerkt te worden. Tijdens een voorgesprek kunnen allerlei mogelijkheden en wensen besproken worden. Ik beantwoord alle vragen die er zijn en denk graag mee over jouw creatieve strategie, qua beeldvorming!

 

Ben jij als architect of vastgoed professional en op zoek naar visueel boeiende foto's voor on-én offline gebruik?

Een goede samenwerking en afstemming, levert vaak unieke en duurzame beelden op. Leuk als we iets voor elkaar kunnen betekenen. Neem dan geheel vrijblijvend contact op, ik maak graag een offerte op maat! 

bottom of page