top of page
Over ANN / Contact
Professioneel fotograaf Noord-Holland

"My focus is finding

the essence in nature"~ANN

Anneriet van der Spek [~ANN voor familie en vrienden] heeft in haar werk en dagelijks leven een grote liefde voor slow-living en duurzaamheid in alles wat zij creëert. Zij is dan ook een fotograaf die graag samenwerkt met duurzame bedrijven, of het nu om interieur, vastgoed, architectuur of brandfotografie gaat.

 

Haar focus als fotograaf ligt op het vertellen van jouw unieke verhaal en DNA. Haar stijl is gebaseerd op het vastleggen van een moment, een gevoel. Daarbij maakt zij gebruik van natuurlijk licht en schaduw. Het creëeren van krachtige beelden, die tegelijkertijd rust, natuurlijke harmonie en een eigen authenticiteit uitstralen.
 

In de nabewerking maakt Anneriet zo min mogelijk gebruik van 'kunstmatige' ingrepen. Zodat het beeld er in essentie mooi natuurgetrouw blijft uitzien. Natuurlijk licht kost niets en verbruikt geen stroom. Wanneer zij speelt met dit licht, wordt het beeld interessanter en prettiger om naar te kijken, het houdt je aandacht langer vast en dit geeft uiteindelijk meerwaarde. 
 
Sterke beelden gaan langer mee! In die zin dus ook meer duurzame fotografie en foto’s!

 

In overleg maakt Anneriet een creatief en technisch perfecte fotoserie of beeldverhaal van jouw interieur, vastgoed of onderneming. Als professioneel fotograaf is zij niet alleen inzetbaar op locatie, maar denkt ook mee over de creatieve strategie achter het beeld. Het doel van de foto is net zo belangrijk als de afbeelding zelf. Sterk in visuele conceptcreatie en conceptbewaking, dankzij 30 jaar ervaring in de modebranche.

Anneriet legt graag het dagelijks leven vast en focussed daarbij op 'echte mensen' met al hun imperfecties gefotografeerd in hun natuurlijke omgeving of werkruimte. De eenvoud van natuurlijk licht versterkt het gevoel van natuurlijke schoonheid. En dat legt Anneriet graag voor je vast!

Ze vind het heerlijk om nieuwe plaatsen en locaties te ontdekken, daarbij gaat het haar niet om de foto, maar om de plek, het verhaal en de sfeer achter soms afgelegen of juist drukke ruimtes. Ik deel mijn 'moods' in de vorm van Fine Art beelden met klanten. Deze worden vaak ingezet ter ondersteuning van websites of sociale media. Een prachtige Fine Art print aan de muur in huis of op kantoor is natuurlijk ook mogelijk. Ontdek ze allemaal in mijn Fine Art/MOOD store, maandelijks nieuwe beelden beschikbaar. 
 

NEEM CONTACT OP

OPDRACHTGEVERS

NIEUW NEDERLAND ARCHITECTEN
BARENTSZ ONTDEKKINGSHUIZEN
DE KRIJGSMAN MUIDEN
INTERMARIS WOONCORPORATIE
INPROGRESSION
ROMERO COACHING
ATELIER ART OBSERVER
VANDAAG KOOK IK
JOSÉ SCHILDERT
HOEFSMEDERIJ RIANNE
IRENE HOEVE
GARAGE KIL
USEDEM NL

Dank voor je bericht!

PUBLICATIES

BARENTSZ MAGAZINE
NNA PROJECTBOEKEN
BARENTSZ BINNENKIJKERS
BROCHURE DE KRIJGSMAN
WOONWARENHUIS NIJHOF
DRIEKLOMP MAKELAARS EN RENTMEESTERS
DE TELEGRAAF
BROCHURES +JAARVESLAGEN INTERMARIS
FUNDA VASTGOED
bottom of page